Jopek Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Nick Zbanowany: Jopek. Admin: na ssach widac. tego.. -.- Godzina: 12:10 Screeny: http://speedy.sh/XS5kJ/Nowy-folder.rar masz te ssy i zebys sie nie wysral kurwa -.- IP: 78.154.70.189 Co za po*****olone forum to nie wierze , zeby zrobic konto to trzeba 10 min siedziec i rozkminiac co jest zle -.- , co za ... to wymyslil (na co ten kod przepisywac wogole?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopek Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 a tylko sie o modele przyjebcie to wyjde z siebie -.- bo jak widze to ta smieszna AgAtA to udaje szpeca a tak naprawde nic nie wie , nawet w poprzednich psotach "mowila ze robi 5 ssow " a polowe serwa mialo po 3 -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Widze ze przyszedl pan i wladca? Robilam tyle ssow ile mowilam, niestety to byl blad serwera lub pluginu nie moj. Najlepiej jak wyjdziesz z tego po*****olonego forum bo mi sie nie chce sprawdzac twoich ssow ;-) Cos jeszcze nie wiem ? Bo widze ze ty odrazu bojowo nastawiony. Ledwo co sie zarejestrowales a juz spamujesz i obrazasz. Na twoim miejscu bym sobie darowala. pAnie najmadrzejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Jopek ss'y masz czyste ale za to zebys sie nie wysrał kurwa ja ci nie dam ub chyba że inni się wypowiedzą wiec cierpliwie czekaj na innych adminów ja jestem na nie żeby dać ci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 1. "Tego..." kogo? 2. Jakbyś grzeczniej napisał to chyba sam byś się zesrał... 3. Ja zakładałem niecałe 40 sekund 4. ten kod wymyślił człowiek minimum 5-ci krotnie przewyższający Cię zdolnością myślenia, jest on po to żeby boty do spamowania forum, reklamowania itd. nie przeszły rejestracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Tylko on mial taki problem. Jakos prawie 7000 uzytkownikow dalo sobie rade :-) Jeden na milion. Jest wyjatkowy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts