Shade Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Tytuł Tematu:Ub dla Shade Data otrzymania kicka\bana:14.03.2012 Godzina:16.46 Nick Admina wręczającego:$hindler Nick Gracza zbanowanego: Shade Uzasadnienie kicka\bana: To chyba jakaś pomyłka . Dziś dostałem ub od ss'ów i od reklamy . Agata powiedziala ze moge grac spokojcie oto Ling : http://forum.thegames.pl/bf2-mod-odwolania-od-banow-ze-screenyami/29987-ss-y-shade.html Treść odwołania: Chcę UB . Dowód uzasadniający odwołanie: Nie bylo ss . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 to nie ty miales byc przepraszam daj id lan odbanuje cie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 to nie ty miales byc przepraszam daj id lan odbanuje cie po nicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 W amxBans jest .. Dajcie UB chcę pograć sobie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Dalem ub bo shindler nie umie. pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts