FresH Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 BUILD 5447 SERVER (0 CRC) Server # 221 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Du bist von diesem Server gebannt! [AMXBANS] Es sind noch 6 dni , 22 godzin , 21 minut i 43 sekund uebrig von Deinem Bann. [AMXBANS] Gebannter Nickname : [VS]FresH [AMXBANS] Grund : ' a jaka z ciebie kurwa? ' [AMXBANS] Du kannst Dich ueber Deinen Bann hier beschweren @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Deine SteamID : ' ' [AMXBANS] Deine IP : ' 87.207.120.218 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdź konsole yyy nie wiem oco chodzi... kto mi dał ban.. chyba Ynex powiedzialem na say bo taki jeden w CT 20:0 staty banki only i mowie cziter nikt nieodpowiedzial.. potem pisze do tego czitera wylacz to kur** a nagle sie Agata wcina i cos chyba napisala do mnie to? i nagle Ban.. powod : a jaka z ciebie kurw*? nawet nie wiem oco chodzi obraza gracza? tydzien jeszcze czitera? admin nic nie robi NS paraduje? wtf?! nie no naprawde myslalem ze siec jest bardziej wyrozumiala polecal mi ja kolega ktory na niej gral lecz chyba przestane grac i zniechece przyjaciół..... naprawde zawiodlem sie na tej sieci ... Serdecznie Pozdrawiam, FresH -,- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 To było coś na zasadzie, że wyglądało to, że zwracasz się do Agaty mówiąc "kur*o" i zdanie wyglądało "Wyłącz to kur*o" No a jak wiadomo obrażasz admina to łagodnie się na to nie patrzy. Przynajmniej ja to tak zobaczyłem z tej perspektywy, poza tym jeśli nawet się pomyliłem to kultura tutaj obowiązuje i musisz pamiętać, że należy stosować się do tej kultury czy ci sie to podoba czy tez nie. Agata też miała wrażenie, że to do niej dlatego zapytała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FresH Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 To nie było do niej mógłbyś z łaski swojej zapytac chociaz i dac powod obraza anie bronic tutaj Agary takim powodem wulgarnym jeszcze, a pozatym do było... do tego CZITERA!!! w CT.... a jak mowisz tutaj o kulturze to nowemu graczowi nie daje sie chyba tygodnia prawda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FresH Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 A pozatym jak mnie przezywali lub innych graczy to nawet nie kickowales ;/ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FresH Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Odpisze jakis H@ ? ... ;X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Nie było mnie pewnie w tamtym momencie, powiedzmy, że to była nauczka, leci ub. ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts