Pajacyk Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'nie wracaj wiecej' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:48048025' [AMXBANS] Twoje IP: '89.229.47.207' [AMXBANS] ======================================== dostalem bana za to ze gralem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 nick? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 jego nick taki jak na forum i dostal bana za glupie zbedne odzywki... grzesiek chyba mu wlepil, perm to przesada ale pare dni mu sie przyda ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajacyk Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Prosze o unbana no... chce pograc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Póki co to zmniejszam do tygodnia i zostawiam to w rękach grzesia bo perm to troszke za duzo wedlug mnie rowniez. + oczekuje przeprosin w strone grzesia czy komu tez zawiniles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajacyk Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 nie wyzywalem grzesia jakis typ mi powiedzial ze jestem szmatą itp to mu powiedzalem zamknij ryj szmato i dostalem perma a tamten nic. Przepraszam ale nie wiem za co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Możliwe, że dostałeś za rzekome wspomagacze, poczekaj na grzesia nie każdy 'nie ma obowiazkow' i siedzi o 10-tej w domu. - W najgorszym przypadku wrócimy do perma :-). Miłego dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 otóż zacznijmy od wjazdu na rodziców, a skończmy tak jak Ynex mówi na wh demko krecone dla kogos innego a tu prosze... http://speedy.sh/d7sqA/komandos.dem ale z demka wychodzi też że Kom@ando też należy się ban za wh, do przewinęły mi się teraz jeszcze dwa wjazdy na rodziców chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Ładnie cisnąłeś we wszystkich ^^ bQ też ładnie żes jechał . - Wh było niestety widać jak celujesz skromnie przez ściankę, może mało akcji ale było widać, jak dla mnie winny ale wolę poczekać na innych opinię. - a zapomniałem - > 190 lat 3 miesiêcy 3 dni 22 godzin 24 minut pozostało ...... Tyle Ci pozostało bana. Miłego dnia ;-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajacyk Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Yhym. Chcialem wspomagac serwer ale widze ze niemozna. jak za nic bany sie dostaje. Unbanniecie czy nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 A jak mógłbyś wspomagać serwer:D? I czemu mówisz to tylko po to zeby ub dostać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts