readln Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Joasia [AMXBANS] Przyczyna : ' Lamisz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 89.239.101.29 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz Chciałabym zapytać jedynie o konkretny powód mojego bana. Ostatnimi czasy bardzo rzadko odwiedzałam serwer. Kiedy grałam ostatni raz miałam 15 odznak, a dziś wchodząc spostrzegłam że mam ich 17. Zapewne była to kolejna podszywka. Prosze o szybki odzew, ponieważ bardzo lubię grać na tym serwerze i wolałabym uniknąć banowania bez powodu. Proponuje sprawdzić na jakim IP był gracz o nicku "Joasia"... Dziękuje i Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Przepraszam myślałem że gracz joasia to jeden wnerwiający aimer dajcie jej ub a następnym razem powiedz coś przez mikro żebym wiedział faktycznie inne ip zbanowanego za czity Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Nie ma sprawy ;-) byłam tylko zdziwiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
readln Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 W dalszym ciągu czekam na UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 UB. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts