readln Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Joasia [AMXBANS] Przyczyna : ' Lamisz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 89.239.101.29 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz Chciałabym zapytać jedynie o konkretny powód mojego bana. Ostatnimi czasy bardzo rzadko odwiedzałam serwer. Kiedy grałam ostatni raz miałam 15 odznak, a dziś wchodząc spostrzegłam że mam ich 17. Zapewne była to kolejna podszywka. Prosze o szybki odzew, ponieważ bardzo lubię grać na tym serwerze i wolałabym uniknąć banowania bez powodu. Proponuje sprawdzić na jakim IP był gracz o nicku "Joasia"... Dziękuje i Pozdrawiam.
5517o0o Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Przepraszam myślałem że gracz joasia to jeden wnerwiający aimer dajcie jej ub a następnym razem powiedz coś przez mikro żebym wiedział faktycznie inne ip zbanowanego za czity
readln Posted March 21, 2012 Author Report Posted March 21, 2012 Nie ma sprawy ;-) byłam tylko zdziwiona
Recommended Posts