John Korniszon - Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Mam prośbę do adminów aby w miarę możliwości częściej zaglądali na serwer lub "HA" ogłosił nabór na nowych adminów bo cheaterzy to istna plaga na bf2/4fun... ostatnie 2tyg jestem codziennie na tym serwie i czasem się nie dać normalnie grać przez takie zera z aimem czy wh.
BORSUK Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 (edited) Chyba troche przesadzasz albo nie wiesz z kim grasz bo moim zdaniem na tym servie jest tylu admów że osoba grająca na jakich kol wiek " wspomagaczach " to jakiś ostro pokurwiony debil albo niedojebany dendrofil chcący za wszelką cenę dostać bana i to wszystko co mam do powiedzenia Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ale taka jest prawda bo adminów jest tu ok 15 i każdy z przyjemnością jest gotowy wręczyć komuś perma za takie zabawki jak cheaty Dendrofil - osoba cierpiąca na dendrofilię, jedną z najgroźniejszych chorób cywilizacyjnych obecnego stulecia. Zboczenie seksualne, o którym mowa, objawia się nieodpartą chęcią odbycia stosunku płciowego z drzewem. W większości społeczeństw jest to naganne moralnie i społecznie, więc dendrofile muszą się ukrywać, gdyż leczenie tej choroby jest w przebiegu niezwykle okrutne. Edited August 30, 2010 by BORSUK bo tak :P
NetroMike Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Moim zdaniem nie ma nawet co teraz o tym myśleć, rozpoczyna się rok szkolny, i żaden admin nie będzie mógł siedzieć w takich godzinach jak 9-15 bo jedni są w pracy inni w szkole. A osoby co grają w tych godzinach to najczęściej dzieci. Gdy wchodzę na server w weekendy to server jest pełen niemal cały czas, wraz z nim z 2 adminów. Więc naprawdę wydaje mnie się, że nie jest tak źle
paczek Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 ludzie na cóż to odkopywac? z tego co pamietam to korniszon chcial wiecej adminow i dostal perma chyba
Recommended Posts