John Korniszon - Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Mam prośbę do adminów aby w miarę możliwości częściej zaglądali na serwer lub "HA" ogłosił nabór na nowych adminów bo cheaterzy to istna plaga na bf2/4fun... ostatnie 2tyg jestem codziennie na tym serwie i czasem się nie dać normalnie grać przez takie zera z aimem czy wh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 (edited) Chyba troche przesadzasz albo nie wiesz z kim grasz bo moim zdaniem na tym servie jest tylu admów że osoba grająca na jakich kol wiek " wspomagaczach " to jakiś ostro pokurwiony debil albo niedojebany dendrofil chcący za wszelką cenę dostać bana i to wszystko co mam do powiedzenia Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ale taka jest prawda bo adminów jest tu ok 15 i każdy z przyjemnością jest gotowy wręczyć komuś perma za takie zabawki jak cheaty Dendrofil - osoba cierpiąca na dendrofilię, jedną z najgroźniejszych chorób cywilizacyjnych obecnego stulecia. Zboczenie seksualne, o którym mowa, objawia się nieodpartą chęcią odbycia stosunku płciowego z drzewem. W większości społeczeństw jest to naganne moralnie i społecznie, więc dendrofile muszą się ukrywać, gdyż leczenie tej choroby jest w przebiegu niezwykle okrutne. Edited August 30, 2010 by BORSUK bo tak :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Moim zdaniem nie ma nawet co teraz o tym myśleć, rozpoczyna się rok szkolny, i żaden admin nie będzie mógł siedzieć w takich godzinach jak 9-15 bo jedni są w pracy inni w szkole. A osoby co grają w tych godzinach to najczęściej dzieci. Gdy wchodzę na server w weekendy to server jest pełen niemal cały czas, wraz z nim z 2 adminów. Więc naprawdę wydaje mnie się, że nie jest tak źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 ludzie na cóż to odkopywac? z tego co pamietam to korniszon chcial wiecej adminow i dostal perma chyba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts