Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

• 3 months later...

Chyba troche przesadzasz albo nie wiesz z kim grasz bo moim zdaniem na tym servie jest tylu admów że osoba grająca na jakich kol wiek " wspomagaczach " to jakiś ostro pokurwiony debil albo niedojebany dendrofil chcący za wszelką cenę dostać bana i to wszystko co mam do powiedzenia

Jeżeli kogoś uraziłem to sorry ale taka jest prawda bo adminów jest tu ok 15 i każdy z przyjemnością jest gotowy wręczyć komuś perma za takie zabawki jak cheaty

Dendrofil - osoba cierpiąca na dendrofilię, jedną z najgroźniejszych chorób cywilizacyjnych obecnego stulecia. Zboczenie seksualne, o którym mowa, objawia się nieodpartą chęcią odbycia stosunku płciowego z drzewem. W większości społeczeństw jest to naganne moralnie i społecznie, więc dendrofile muszą się ukrywać, gdyż leczenie tej choroby jest w przebiegu niezwykle okrutne.

Edited by BORSUK
bo tak :P

Moim zdaniem nie ma nawet co teraz o tym myśleć, rozpoczyna się rok szkolny, i żaden admin nie będzie mógł siedzieć w takich godzinach jak 9-15 bo jedni są w pracy inni w szkole. A osoby co grają w tych godzinach to najczęściej dzieci. Gdy wchodzę na server w weekendy to server jest pełen niemal cały czas, wraz z nim z 2 adminów. Więc naprawdę wydaje mnie się, że nie jest tak źle