The_Doctor_BMW Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Witam , dzisiaj dostałem bana . Gracz niby skarżył się na mnie . A rzeczywiście nie umiał rozbroić paki H@ H@ H@ (zal mi go) . Skoro dostałem bana za Kulturę to OK . Ale pokażę wam jak rozbroić pakę , którą kolega nie umiał i płakał . Mapka : de_dust2 bs B [/img] Paka podłożona w takim miejscu : [/img] Jak widać jestem sam na serwerze i dziwne sam wskoczyłem na górę ? : a jak się cupnie na krawędzi , to bez problemów pakę się rozbraja : [/img] Nic Trudnego tylko trzeba trochę pomyśleć , a nie od razu pisać do Admina , i mu płakać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 ale co to jest wgl bo mi to bardziej na jakis tutorial wygląda? o co Ci wgl chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Wnioskuje o przedłużenie bana do jutra za "żal" i nie zastosowanie się do wzoru i pisanie nie w tym dziale co trzeba bo jak mi się przypomina to miała to być skarga na mnie. Do tego słabo to objaśniłeś i nawet jakby o to chodziło to ja w dalszym ciągu nie wiem jak tam wskoczyłeś. A to twoje "płakanie" to nie przez pake tylko totalny brak kultury i wyzwiska. pzdr:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 jestem pod wrazaniem wykorzystania tego ze mozna przykleic pake i tak kombinujesz, o ile to nie byla cicha paka to wedlug mnie bana nie powinno byc bo nie jest to trudno dostepne miejsce bo mozna tam wskoczyc z skrzynki obok... faktem jest natomiast ze takie kombinowania nie jest do konca fair bo mozna klasc pake gdzies gdzie zazwyczaj bez pluginu by jej nie bylo i czasem przez to ct musi dodatkowo zmarnowac 5 sekund ktore nie sa dodane do czasu na defuse wiec dziala to za bardzo na ich niekorzysc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Taką pakę jak ty podłożyłeś nie jest trudno rozbroić trzeba tylko troszeczkę pomyśleć sam niekiedy wyczekuję na tej skrzyni jak jestem w ct...Nie byłem świadkiem tego ale bana nie powinno być za taką paczkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 O ile pikała i było ją chodź troche widać to wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 a według mnie nadal nie wiem o co chodzi w tym temacie byłoby o wiele łatwiej zdecydować gdybyś sam wiedział co chcesz osiągnąć pisząc ten temat ale sam się zdecydować nie możesz ban już chyba wygasł więc temat zamykam a na przyszłość proponuje pisać według wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts