romek Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Data otrzymania kicka\bana: 26.03.2012 Godzina: około 22.10 Nick Admina wręczającego: Mariusz Pudzian Nick Gracza zbanowanego Romek Uzasadnienie kicka\bana: podszywanie Treść odwołania: chciałem pomóc koleżance wbić odznake, bo nie mogła dać sobie rady Dowód uzasadniający odwołanie: koleżanka może potwierdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Jesli ładna ta kolezanka to niech się ze mna skontaktuje, moze znajdę powod dla ktorego moglbym dac unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Pomagasz czy nie nie wolno nabijac komus odznak. Jak masz swoich za duzo i chcialbys jeszcze ponabijac to mysle ze da sie zalatwic zeby Twoje zostaly usuniete i przestaniesz sie nudzic :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Romek nie uważasz że przeginacie? raz przymknąłem oko i tylko rozpędziłem towarzystwo, ale teraz to nie licz na zbyt wiele. NIE MA WBIJANIA ODZNAK I TO SOBIE ZAPAMIĘTAJCIE! jeszcze każesz SKODOROWI pisać do mnie żebym wszedł na forum bo bana dostałeś. Ban słuszny, jak ma ktoś zamiar już odbanować to polecam przynajmniej pozbawienie odznak bo i tak niektóre pewnie są wbite nie fair:) dobranoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Taczu koleżanka ładna:d Ale nie wiem czy lubisz 15 lub 16 latki....Fakt faktem romek nie wolno nabijać ewentualnie ktoś się może podstawić i tyle...A po zatym to nie piszcie do każego zajomego adma by dał ub bez zgody góry...Bo i tak tego nie zrobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Mam jazde na szesnastki ale tylko te ładne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Czy ty przypadkiem nie wchodzisz caly czas na aktywnym ? Rano okolo godziny 9.00, widzialam Cie na bf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Wchodzi caly czas i teraz nie wiem czy zasluzyl na ub :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Tak wchodził ale dajcie mu jeszcze jedną szansę.Fakt że sam grałem z nim dzisiaj rano właśnie koło 9 ale nie banowałem bo mówił że ma niby ub a na forum nie sprawdzałem czy faktycznie ma ub.Jak się mu coś takiego zdarzy jeszcze raz wtedy już nie bedzie miał szasns na ub i zostanie ban na zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getpower Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Dajcie mu jeszcze jedna szanse może nie wiedział że nie można nabijać komuś odznaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 jak wchodził na aktywnym jeszcze to mowy nie ma jak dla mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 tenn no ja nie wiedzialem że mam zmienne ip ii wyłączył mi się internet ii jak wbiłem na serwa to dostałem bana aaa ja muślałem że mnie odbanowaliście... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichhab123 Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Jeżeli można wtrącić to jestem za ub .. Ps. Romek napewno nie wiedzial ze ma zmienne gdyż nie bardzo ogarnia <pc> -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 no dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 dostałeś jednego bana za wejście na aktywnym, żadnej refleksji i zamiast po prostu sprawdzać forum na następny dzień wszedłeś znowu i znowu ban od pudziana... co dzień wyłącza Ci się net? skończ z bajkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Dokladnie. Ale iz nie byl to ban za czity to jestem za odbanowaniem. Mozemy dac druga szanse :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichhab123 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Popieram Agatę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 ok niech będzie.. jestem za UB i przynajmniej częściową redukcją odznak bo na pewno część jest wbita gdzieś po nocach a nie ze skilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 ja tylko skodorowi dałem raz wbić a tak to ja sam normalnie wbijałem, no ale jak nic się nie da zrobiś to trudno wbije je jeszcze raz, ważne żebym dostał ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ola. Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 cześć. Romek dostał tego bana przeze mnie, bo nie radzę sobie z cs, dlatego poprosiłam Go o pomoc. no i przez tą jego ofiarność dostał bana. jeśli chcecie, możecie mnie zbanować, ale Jego odbanujcie. Dajcie mu szansę, a obiecuję, że więcej tego błędu nie popełni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 odbanowalem bo ola nawet ladna. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts