Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Data otrzymania kicka\bana: 26.03.2012

Godzina: około 22.10

Nick Admina wręczającego: Mariusz Pudzian

Nick Gracza zbanowanego Romek

Uzasadnienie kicka\bana: podszywanie

Treść odwołania: chciałem pomóc koleżance wbić odznake, bo nie mogła dać sobie rady

Dowód uzasadniający odwołanie: koleżanka może potwierdzić

Posted

Romek nie uważasz że przeginacie? raz przymknąłem oko i tylko rozpędziłem towarzystwo, ale teraz to nie licz na zbyt wiele. NIE MA WBIJANIA ODZNAK I TO SOBIE ZAPAMIĘTAJCIE! jeszcze każesz SKODOROWI pisać do mnie żebym wszedł na forum bo bana dostałeś. Ban słuszny, jak ma ktoś zamiar już odbanować to polecam przynajmniej pozbawienie odznak bo i tak niektóre pewnie są wbite nie fair:) dobranoc

Posted

Taczu koleżanka ładna:d Ale nie wiem czy lubisz 15 lub 16 latki....Fakt faktem romek nie wolno nabijać ewentualnie ktoś się może podstawić i tyle...A po zatym to nie piszcie do każego zajomego adma by dał ub bez zgody góry...Bo i tak tego nie zrobi.

Posted

Tak wchodził ale dajcie mu jeszcze jedną szansę.Fakt że sam grałem z nim dzisiaj rano właśnie koło 9 ale nie banowałem bo mówił że ma niby ub a na forum nie sprawdzałem czy faktycznie ma ub.Jak się mu coś takiego zdarzy jeszcze raz wtedy już nie bedzie miał szasns na ub i zostanie ban na zawsze.

Posted

tenn no ja nie wiedzialem że mam zmienne ip ii wyłączył mi się internet ii jak wbiłem na serwa to dostałem bana aaa ja muślałem że mnie odbanowaliście...

Posted

dostałeś jednego bana za wejście na aktywnym, żadnej refleksji i zamiast po prostu sprawdzać forum na następny dzień wszedłeś znowu i znowu ban od pudziana... co dzień wyłącza Ci się net? skończ z bajkami

Posted

ja tylko skodorowi dałem raz wbić a tak to ja sam normalnie wbijałem, no ale jak nic się nie da zrobiś to trudno wbije je jeszcze raz, ważne żebym dostał ub

Posted

cześć. Romek dostał tego bana przeze mnie, bo nie radzę sobie z cs, dlatego poprosiłam Go o pomoc. no i przez tą jego ofiarność dostał bana. jeśli chcecie, możecie mnie zbanować, ale Jego odbanujcie. Dajcie mu szansę, a obiecuję, że więcej tego błędu nie popełni. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...