N3R0N Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Dostałem Bana za co : Dostałem bana niby za "żalowanie" nie napisałem ani nie powiedziałem słowo "ZAL" To Niemoże mi dać bana a tam pisze Powód : "żalowanie" Ban na 4 godz. Admin : $hilder Na servie pisze ,że niemożna "żalować" kick/ban za napisanie słowa "ZAL" Prosze o UnBana.LaGGeR na Pv moge mu posłać ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Nie stosujesz sie do wzoru. A tam pisze, a tam pisze i pisze ze jest napisane :-) Czekamy na wypowiedz $hindler'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 stracone 4 godziny? nie żałuj:D bana na twój nick nie ma z takim powodem. Jest natomiast powód "zakaz zalowania" więc jak nawet nie chce Ci się dobrze spojrzeć i przepisać to nie ma o czy mówić. Do tego czcionki się nie zmienia. Agatka mogłaś od razu to zamknąć słowa kolego a nie "słowo" - odmiana się kłania... Dla zaciekawionych tematem odsyłam do innej Twojej skargi: http://forum.thegames.pl/bf2-mod-odwolanie-od-bana/29666-n3r0n-vs-oszukanczy-maszlysz.html#post43213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 dokładnie 4 h to i tak za mało biorąc twój wcześniejszy wybryk z wyzywaniem admina...a na serwie pisze wyraźnie że nie wolno pisać słowa "żal" bo to grozi banem musiałeś napisać o raz za dużo i dlatego ban...czekajmy na wypowiedź shindlera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Zamykam - dopiero teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts