N3R0N Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Dostałem Bana za co : Dostałem bana niby za "żalowanie" nie napisałem ani nie powiedziałem słowo "ZAL" To Niemoże mi dać bana a tam pisze Powód : "żalowanie" Ban na 4 godz. Admin : $hilder Na servie pisze ,że niemożna "żalować" kick/ban za napisanie słowa "ZAL" Prosze o UnBana.LaGGeR na Pv moge mu posłać ip.
Agata Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Nie stosujesz sie do wzoru. A tam pisze, a tam pisze i pisze ze jest napisane :-) Czekamy na wypowiedz $hindler'a.
5517o0o Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 stracone 4 godziny? nie żałuj:D bana na twój nick nie ma z takim powodem. Jest natomiast powód "zakaz zalowania" więc jak nawet nie chce Ci się dobrze spojrzeć i przepisać to nie ma o czy mówić. Do tego czcionki się nie zmienia. Agatka mogłaś od razu to zamknąć słowa kolego a nie "słowo" - odmiana się kłania... Dla zaciekawionych tematem odsyłam do innej Twojej skargi: http://forum.thegames.pl/bf2-mod-odwolanie-od-bana/29666-n3r0n-vs-oszukanczy-maszlysz.html#post43213
Morientes Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 dokładnie 4 h to i tak za mało biorąc twój wcześniejszy wybryk z wyzywaniem admina...a na serwie pisze wyraźnie że nie wolno pisać słowa "żal" bo to grozi banem musiałeś napisać o raz za dużo i dlatego ban...czekajmy na wypowiedź shindlera
Recommended Posts