SLIDENNN9 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '79.163.28.77' [AMXBANS] ======================================= Powiem tak: ahahhahahahahahh Prosze o dowod, nie gram na aimie/wh wiec nie wiem wgl za co ban.. Mialem tu ss'y.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 hmmm, no ciekawe.. Pamietam ze wstawiales ssy, byly czyste. Poczekajmy az sie wypowie 5517o0o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 kolejna opowieść z serii błąd amx:D wiem że nic nie masz. drugi raz dzisiaj się to zdarzyło, nieznany mi gracz dostał też ode mnie bana z dopiską W******j (ciekawe co pomyślał;]). niektórych graczy czasami nie można zbanować a amx wybiera osobę następną na liście. Odbanujcie kto tam może:) I przepraszamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIDENNN9 Posted March 31, 2012 Author Report Share Posted March 31, 2012 Ub nie trzeba bo mam zmienne ip Dziekuje za wyjasniene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts