ksc Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 bylem na koncie *lubie kozy xD* wiec? jaka podszywka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 (edited) wiec brak wzoru i do zamkniecia (: wez tez porzadnie napisz odwolanie to nie bede sie musial wysilac na skarge i co wiecej dostaniesz fast ub ;d ksc ma ub, dwilight nie zalapl bana wiec grac moze normalnie... i teraz tylko pytanie co z takimi ludzmi jak wy robic w przyszlosci co nabijaja komus/ lub daja nabijac sobie odznaki Edited April 1, 2012 by orochi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 i teraz tylko pytanie co z takimi ludzmi jak wy robic w przyszlosci co nabijaja komus/ lub daja nabijac sobie odznaki Z nabijanie jest ban. My nie chcemy też widzieć 2 osób na jednym SID. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 dlatego czekam az sie wiecej osob wypowie bo ynex mi napisal ze skoro mu pozwolil to ok ale z 2 strony dawac komus odznaki nabijac nei jest zbyt fair i powinno sie np. zamiast banowania usuwac odznaki wiec pytanie co robic w przyszlosci i czy zmienci regulamin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Ostatnio coraz częściej mamy takie przypadki. też bym chciał mieć wszystkie odznaki, ale mam tylko połowę i jak wbije to fajnie a jak nie to będę grał z tym co mam:) nie jest to fair dla wszystkich graczy z serwera. Krótki ban na przemyślenie swojego zachowania i usunięcie odznak myślę że powinny w zupełności wystarczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 A ostrzegalem ze wyrwiecie bana Tyle razy mowilem ze to zabronione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 dlatego proponuje jakos oficjalnie zmienic regulamn na temat wbijanie przez kogos odznak i wtedy kary resetu paru odznakach ktore nabijala inna osoba, problelmem natomiast beda podszywki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 dlatego proponuje jakos oficjalnie zmienic regulamn na temat wbijanie przez kogos odznak i wtedy kary resetu paru odznakach ktore nabijala inna osoba, problelmem natomiast beda podszywki... Nie, z tym będzie za dużo *****olenia, będzie płacz, że sam tą odznakę nabił itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 a co gdy mam dowod ze ktos komus celowo nabija? bo widze i slsyze ze gadaja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 to ze widziales i slyszales to nie dowod:) ss demo i dowod jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts