Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted (edited)

wiec brak wzoru i do zamkniecia (:

wez tez porzadnie napisz odwolanie to nie bede sie musial wysilac na skarge i co wiecej dostaniesz fast ub ;d

ksc ma ub, dwilight nie zalapl bana wiec grac moze normalnie...

i teraz tylko pytanie co z takimi ludzmi jak wy robic w przyszlosci co nabijaja komus/ lub daja nabijac sobie odznaki

Edited by orochi
Posted

i teraz tylko pytanie co z takimi ludzmi jak wy robic w przyszlosci co nabijaja komus/ lub daja nabijac sobie odznaki

Z nabijanie jest ban. My nie chcemy też widzieć 2 osób na jednym SID.

Posted

dlatego czekam az sie wiecej osob wypowie bo ynex mi napisal ze skoro mu pozwolil to ok ale z 2 strony dawac komus odznaki nabijac nei jest zbyt fair i powinno sie np. zamiast banowania usuwac odznaki wiec pytanie co robic w przyszlosci i czy zmienci regulamin

Posted

Ostatnio coraz częściej mamy takie przypadki. też bym chciał mieć wszystkie odznaki, ale mam tylko połowę i jak wbije to fajnie a jak nie to będę grał z tym co mam:) nie jest to fair dla wszystkich graczy z serwera. Krótki ban na przemyślenie swojego zachowania i usunięcie odznak myślę że powinny w zupełności wystarczyć

Posted

dlatego proponuje jakos oficjalnie zmienic regulamn na temat wbijanie przez kogos odznak i wtedy kary resetu paru odznakach ktore nabijala inna osoba, problelmem natomiast beda podszywki...

Posted
dlatego proponuje jakos oficjalnie zmienic regulamn na temat wbijanie przez kogos odznak i wtedy kary resetu paru odznakach ktore nabijala inna osoba, problelmem natomiast beda podszywki...

Nie, z tym będzie za dużo *****olenia, będzie płacz, że sam tą odznakę nabił itp.