mariooo Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Data otrzymania bana: dziś 3.04.2012 Godzina: ok. 13.15 Nick Admina wręczającego: 5517o0o Uzasadnienie bana: lamisz Treść odwołania: Uzasadnienie bardziej logiczne i konkretne? i dlaczego ban na zawsze? Grałem normalnie wykonując cele mapy. Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. SS nie wykonano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 pomyłka, nie ten mario z tego co widzę myślałem że masz aktywnego... proszę odbanować a jak masz zmienne ip to możesz wejść żeby nie czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariooo Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Dziękuje za rozpatrzenie. Nie mam zmiennego Ip więc poczekać będę musiał. Nie było mnie tu kilka tygodni i od razu takie powitanie z fanfarami Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariooo Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Widzę, że bardzo długo sobie poczekam... ech nie mogłeś mi dać na 180 minut:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Unb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts