dwight1997 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Tytuł Tematu: jak w pkt 2 Data otrzymania kicka\bana: 04.04.2012 Godzina: 17:35 Nick Admina wręczającego: bQ Nick Gracza zbanowanego Dwight Uzasadnienie kicka\bana: ssy na forum Treść odwołania: ... Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. http://imageshack.us/gal.php?id=r5imktHo1M3l0N7R2uHLnKmUpZHb4c2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Do ssów ja nic nie mam,według mnie są czyste ale możemy się lekko doczepić dlaczego tak długo nie wstawiłeś.Z resztą niech się sam bQ wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 osobiscie wolalbym zeby soby nie majac zbyt wiele wspolnego z danym banym nie wypowiadaly sie, bo niewiele to wnosi a po ssach kazdy widze jak jest ze sa czyste, szkoda ze na zadnym ssie nie widac ze zrobil je jakies admin tym bardziej ja i szkoda ze nie sa z mapy na ktorej robilem ssy tak wiec ban zostaje dziekuje, dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Kolego, oszukac to sobie mozesz, ale nie nas. Zamykam temat i ub nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts