Kolezanka Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Mam pewien problem bo musia?am instalowac cs jeszcza raz i teraz po zainstalowaniu mam steam a w grach wogule nie mam cs i nie moge grac.Co mam zrobic?
Kylo Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 W??cz steam, przejd? do zak?adki "Moje Gry" kliknij prawym na Counter-Strike, nast?pnie "Instaluj gr?".
Kolezanka Posted April 25, 2009 Author Report Posted April 25, 2009 Ale o to chodzi ze nie ma wogule couter-strike i niemoge instalowac chyba dlatego pisze....
Ynex Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Hmm... Wygl?da to jakby? nie mia?a aktywowanego Counter-strike'a... Szczerze? Nie mam poj?cia dlaczego, spr
Avaj Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Wejdz w steama zak?adka My Games i daj na dole Activate product. Wpisz nr seryjny z wnetrza opakowania i wrzu? plytke steama. Zainstaluje ci Countera pozdro
Ynex Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 @up Gorzej jak steam by? instalowany 6 lat temu i teraz jest pytanie : "A gdzie jest ten numer seryjny? :)" - Gdyby to by?o na tyle proste to te? bym tak napisa?... Chodzi mi o to, ?e mo?e nasza Kole?anka nie wie gdzie od?o?y?a (najgorszy scenariusz) i b?dzie musia?a zakupi? nowego... Co prawda... M
Kolezanka Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 Ten problem si? rozwi?za? ale powsta? inny. I co do problemu mam taki ze jak wlaczam cs mam ustawiony za du?y ekran i nie mog? go zmniejszy? bo jest tak du?y ze nie wida? opcji i wie kto? jak go zmniejszy?? Edit by Netro// Po??czy?em te dwa posty i poprawi?em b??dy, uwa?aj next time.
NetroMike Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Wejd? w CS'a naci?nij TAB nast?pnie szcza?k? w du? dwa razy, lub trzy musisz popr
Kolezanka Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 Dzieki.Juz mam taki jaki chcialam ekran
Recommended Posts