Jaszczomp10 Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Hi pisze ten temat ponieważ gryzie mnie od pewnego czasu czemu war3 jest po angielsku np jak wpiszemy war3menu i chcemy zobaczyć jaka rasa dają moce to taki pierwszy gracz sobie nie poradzi drugą sprawą jest zeby h@ zainteresował sie pluginem który ustawia automatycznie raty i interp bo czasami jak ktoś leci to klatkuje go , po co rtd ? może lepiej zeby to usunać a wstawić np sound ultimate bedzie lepsza atmosfera chodzi mi o typu np Head shot ultimate to nie jest problem zeby wrzucić na serwer FTP no to chyba na tyle myśle jak mi przyjdzie coś do rozumu i sercu to jeszcze jaszczompek napisze
Agata Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 amx_langmenu nie dziala na jezyk warcrafta? Co do rtd byl temat. Ultimate sound, cos kiedys pytalam i chyba laguje serwer.
Jaszczomp10 Posted April 13, 2012 Author Report Posted April 13, 2012 no tak działa amx_langmenu ale mi chodzi o całe spolszczenie war3 , serwer ma mało słotów i na pewno nie będzie lagować jest przecież soundrunds i jakoś nie laguje
Recommended Posts