Sup3rES Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 jesli komus nie pasuje ma tu link: http://i49.tinypic.com/jb37mw.jpg Prosze o szybkie zbanowanie kiedy gracz pojawi sie na serwerze:) Nie mam demka. Bo ni bede krecil demek bo ja od tego nie jestem Ale typ gram na WH wiadomo z jakiego powodu :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Nie mam demka. Bo ni bede krecil demek bo ja od tego nie jestem - A od czego jesteś? Od grania na serverze? Jeśli zakładasz post ze skargą sugerowałbym chociaż jakoś estetycznie go zrealizować w celu dobrego przeglądania, bo bazgrołów na obrazku nie jest fajnie rozczytywać, mogłeś napisać, w paincie jest taki obrazek z literką "A" i Nim się pisze... gram na WH wiadomo z jakiego powodu :] Wiesz, radzę Ci następnym razem pisać dokładnie posty, bo jak widać pośpiech to nic dobrego, powiedz tylko jak rozumieć ten 2 cytat który utworzyłem właśnie? - Gracz dostanie sowitą nagrodę, jednak prosiłbym o chociaż poświęcenie więcej czasu na tworzenie tematu bo ochłapów nie potrzeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Nie wiem czy moznaby sie podjac zbanowania z miejsca. Ofc jak spotkam kolesia to go poogladam. pzdr. paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts