~cherish your life. Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Witam, Dziś przed godziną 19 grałem na serwerze wa3ft mod, aż tu nagle ban od admina "5517o0o" pod pretekstem/powodem "SS na forum". Problem polega na tym, że przeszukałem cały folder 'cstrike' & 'cstrike polish' i żadnych screenów, zrobionych przez admina nie znalazłem. (szukałem nawet pod opcją "pliki zmodyfikowane dziś") i kompletnie nic. Zapewne moje tłumaczenie zadziała na moją niekorzyść, aczkolwiek prosiłbym o unbana, gdyż nie mam żadnych powodów aby czitować, a na steamie mam przegrane ponad 1700 godzin. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Widziales ze robil te ssy? Kiedy admin rozpoczyna robienie ssow, wtedy pokazuje sie tobie ze je wykonal. Nie miales nic takiego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~cherish your life. Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 właśnie problem polega na tym, że u mnie nie było widać że admin robi mi ss. Dostałem jedynie komunikat "Zostałeś zbanowany, sprawe możesz wyjaśnić na thegames.pl" , coś w tym stylu. Czyli generalnie jakbym dostął bana z nienacka bez ssów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 W trakcie ich robienia mi też powinno się wyświetlić że zostały zrobione. Jednak Wyświetliło się coś co wyglądało bardzo podobnie ale był to jakiś nie wiadomo jaki ciąg znaków i sam nie wiem o co biega. Zwróciłem na to uwagę i zapamiętałem w razie gdybyś się odwołał. W związku z taką sytuacją wierzę że ich po prostu nie masz i można dać ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morientes Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Dobra sprawa wyjaśniona.Ub dane więc zamykam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts