Jaszczomp10 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Po raz kolejny jestem zmuszony pisać ten temat jak widać serwer nie słynie z sporą ilości graczy a czemu ? moje pomysły : wgrać na serwer rate 25000 ex_interp 0.01 , dla lepszej atmosfery dźwięki typu head-shot i roundsound , wyłączyć alltalk nie mówie o mapach taki temat był poruszowany pewnie kilka razy no cóż jak to nie wypali to bede musiał sie z wami pożegnać i pewnie pare osób też bo prawda jest taka ze ten serwer juz sie nudzi i widać juz powoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 alltalk nie wkurza bo to jest raczej zeby sobie porozmawiac a nie podpowiadac, do dzwiekow jestem na nie, rate i interpy popieram Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 alltalk zostanie jaki jest. dzwiekow nie bedzie, rate interp bycmoze. Zalezy to od thermala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Alltalk w niczym nie przeszkadza, w recz przeciwnie - gracze lubia sobie pogadac :-) Ale co fakt to fakt, jakies odswiezenie serwera by sie przydalo. Typu nowe mapy - moze jakies konkursy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Konkursy a może nawet reset leveli ? Wtedy każdy wbijał by od nowa i wyrównały by się szanse . Chociaż szkoda trochę bo na każdej klasie mam ponad 8 lvl ; ( Po za tym trzeba bardziej reklamować serwer bo są tylko chwilami momenty gdzie jest 20 osób na serwerze a potem spada ilość do 10 i tak zostaje zazwyczaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Trzeba koniecznie cos zrobic. Dzisiaj siedze na serwie praktycznie od 8 rano.. Maksymalnie na jedna chwile bylo 10 osob. Inne serwery war3 sa przepelnione. Nie mam pojecia czym to jest spowodowane ale trzeba cos zrobic :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 reklamowac jakos u znajomych to sie zejda i beda grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Taaaa... apropo alltalk to jest ok, mapy... bez komentarza, interp i rate jak najbardziej bo te bezgłowia czasem są wnerwiające, a jak się im zwróci uwagę to jeszcze zwyzywają bezczelnie...:/ nie mówię, jak ktoś ma hełm... dźwięki jak dla mnie odpadają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Tu nie u znajomych tylko w sieci trzeba tak zareklamować aby się schodzili Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 tak jak na naszym forum jest dzial reklam innych serwerow i nikt tam nie zaglada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Niee to oczywiście , że nie . Ale tak też można reklamować bo jak ktoś wpisze w google "Serwery war3ft" to im się wyświetli jakieś tam forum i może tam będzie nasze ip to wejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Witam.Któregoś razu widziałem plugin hs wpisaywało się komende /hs aby zobaczyć ilę się zabiło graczy w głowę na mapie. druga komenda to /hsall porównanie kto ile zabił w głowę jaką miał celność.To jest w miarę ciekawe.Każdy by mógł rywalizować co ja lubię robić z agatą ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Zgadzam się. Co oczywiscie, shocer wymiecie wszystkich i nie ma co porównac. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczomp10 Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 1. alltalk off czemu ? jest 1vs1 a tam gadają i rozprasza 2. Czemu dźwięki off uwieźcie mi sporo to daje 3. mapy- proponuje żeby każdy z was napisał 10 map które lubi i wtedy rozmyślimy w co grać bo juz mi głowa boli jak gram 50 razy dd2 lub rats 1337 .. 4.rate i interp musi być . 5.widziałem ze mapki nie są w FTP bo długo sie ściągają prosze to naprawić . no myśle ze teraz wszystko git majonez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczomp10 Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 minęły 4 dni i nawet głupiego pluginu nie umiecie wrzucić na serwer a tyle niby administratorów a huj mam nadzieje ze główny h@ zobaczy pewnego dnia ze nikt nie be grał na serv to wtedy zainteresuje sie to nie jest dla mnie i te nerwy po co mam sie produkować i pisać te tematy odrazu napisz ze nic nie zrobisz ani żadnej mapy nie wgrasz Dowidzenia przechodze na inny serwer war3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 No ta jebnij sobie focha bo ci pluginu zly admin nie wrzucil. S*****alaj i zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts