danio22101994 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Jakiś idiota skasował mi statystyki na serwerze. Miałem już rangę plutonowego i 399 zabić a teraz muszę zaczynać od zera. Można coś z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Na jakim serwerze ? Jak sądzę zaraz ktoś napisze czy masz screenshota ze statystykami ale zapewne go nie masz więc czy jest admin , który może to potwierdzić ? I po za tym co z tej rangi ? Można nabić na nowo Ja na war3 co jakiś czas kasuje lvl aby ponabijać od nowa z nudów Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Na jakim serwerze ? Ty to masz pytania... ranga to nic wielkiego:) jakbyś miał tak jak ja 15000 to by było już coś ale 400... 6-7 map rozegranych i wbite Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio22101994 Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 jest admin które może to potwierdzić ale nie będę wam zawracał już głowy,jutro kupuje steama i tak zacznę wszystko od początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Na jakim serwerze ? Napisal ze mial range plutonowego to jaki to moze byc serwer...? Czytaj uwaznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 A no masz racje późna godzina była to palnąłem byka To jak sprawa odwołana to zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts