Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana Celownik

Recommended Posts

bedac zlosliwym napisalbym ze ja to zrobilem bo nie ktos inny, bo twoje pytanie jest troche slabe przejrzalem juz posty twoje i ogolnie twoje odwolanie nei bylo wedlug wzoru, a ja przelatujac posty nie czytam kazdego tylko lece po temetach czy ktos sie odwolal i czy byl ub twojego nicku nie bylo wiec ban.

cytat z mojego postu z wczesniejszego tematu: "dali ci ub to cie znow zbanuje az zalozysz temat zgodny ze wzorem " troche poczekalismy, ja zapomnialem i wrozbita maciej zaskoczyl po raz kolejny, dziekuje za uznanie ;d

Edited by orochi

BQ wybacz ale ja tego bana ściągam. Miał wkleić ss, wkleił dostał ub a odnośnie wzoru to po prostu szukasz czegoś żeby się przy*****olić za przeproszeniem. Nie było wg. wzoru a jarzyna dał ub? Trzeba było napisać na niego skargę. Celownik dostał ub więc miał prawo grać.

akurat niczego nei szukalem, wlaze na banliste byl ban, wchdoze na forum jego nicku nie ma wiec domyslnie nie wrzucil ssow wiec wlaze na serw i daje aktywny, jakbym mial kazdego przegladac z graczy gdy czasem gra ich 8-10 to niezbyt i wlasnie po to sa wzory zeby mi to ulatwic ;)

edit: akurat co do posta w poprzednim temacie to moze i wredne ale ludzie musza sie nauczyc ze po cos wzory sa, ale ten ban co dostal tym razem akurat nie wynikl ze zlosliwosci, a tego ze ktos dal ub gdzie nie bylo wzoru... bylo cos na bl, nie ma na forum wiec cos nie tak wiec zbanowalem i tyle

Edited by orochi

ale jednak widziałeś że dostał ub i ss wrzucił, czyli ktoś je oglądał, poza tym sam pisałeś w jego poprzednim odwołaniu, więc nie ma o czym mówić, nie wiem niestety co Cię skłania do takich wrednych zachowań. na ban liście nie był nawet na liście aktywnych.