Pain Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Data otrzymania kicka\bana: 4.06.2012r. Godzina: około 23:00 Nick Admina wręczającego: eutanazjusz Uzasadnienie kicka\bana: "Niby" czitowanie Treść odwołania: Prosze o unbana Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. ss nie zostały zrobione A więc tak. Wczoraj dostałem bana za niby czitowanie, jednak żadne ss nie zostały mi zrobione. Proszę o unbana, ponieważ nie używałem żadnych tego typu programów. Wycinka z konsoli: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz' [AMXBANS] Czas: 'permanently' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:42023026' [AMXBANS] Twoje IP: '85.202.46.31' [AMXBANS] =============================================== No betting was done this round... * [WAR3FT] You recieved 32 XP for winning the round www.TheGames.PL: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. hederszouders^_^ : rings hederszouders^_^ : necklace Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Pozdrawiam Pain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 On nie gra tu chyba na tyle długo żeby cię znać, ale poczekajmy na jego wypowiedź. Wklei demko to pogadamy, chociaż byłem sekund 5 przed banem i nie spodziewam się niczego szczególnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pain. Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Witam dostanę tego unbana ? Bochciałbym już sobie pograć Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 no cos nie widac tego admina a czas leci, niezbyt to ladnie nie korzystac z forum ;i Link to comment Share on other sites More sharing options...
eutanazjusz Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 witam sorry za nieobecnosc, mam ostatnio sporo na glowie. Panu Pain nagralem demko ale nie moge go teraz znalezc a niestety nie mam czasu w chwili obecnej zeby szukac. jesli gracz jest wam znany, mnie przyznaje nie, i dysponuje takimi magicznymi skillami jakie mialem okazje wtedy obserwowac to ok, dajcie unbana. nastepnym razem zamiast bawic sie w demo zrobie ssy. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Jest UB zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts