FD ScaN Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Nick na serwerze: FD ScaN Wiek:16 Steam: Mam ale prywatny nie podaje nicku itd. Micro: Jest Coś od siebie: Gram na serwie od miesiąca, chciałbym sprawdzić się w roli adma bo jest dużo gości co maja wh i inne haki,gram na serwie tak od 1h do 2h dziennie.Prosze o bardzo pozytywne rozważanie mojej prośby o admina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FD ScaN Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 I jeszcze moja znajomosc AMX to 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Steam: Mam ale prywatny nie podaje nicku itd. No tego to ja kurwa nie rozumiem i nie wiem czy się śmiać czy płakać Na TP ani razu nie grałem także nie wiem czy dużo grasz czy nie więc jestem neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Ja na NIE. Nawet nie potrafisz znaleźć odpowiedniego działu. A co do problemów jak się spotkamy na tp zaproś do znajomych i pisz jak trzeba będzie. Zawsze pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 ja gram sporo na naszym d2 serwie, wiecej niz wc3+bf2 i mimo wszysto go nie widzalem do tej pory ani razu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Dobra zamykam to . Bo tu chyba wszystko wyjaśnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts