Ces Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 [AMXX] ADMIN: 5517o0o zrobil Ci screena! [AMXX] Data: 17/06/2012 - 12:49:44 | Serwer: War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl ! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Przyczyna: 'ss na forum.thegames.pl' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20923116' [AMXBANS] Twoje IP: '83.28.216.92' [AMXBANS] =============================================== [AMXX] Nick: Ces | IP: 83.28.216.92 SteamID: STEAM_0:1:20923116 ssy: http://speedy.sh/3fM4Q/de-westwood0000.bmp http://speedy.sh/D7H9y/de-westwood0001.bmp http://speedy.sh/vhUAB/de-westwood0002.bmp pozdrawiam admina który siedział poł godz i mnie obserwował, nice :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Demko jeszcze ode mnie https://hotfile.com/dl/160177985/b3a8ffc/ces.dem.html Nie podoba mi się to coś w drzwiach, poczekajmy na inne wypowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ces Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 heh człowieku co ci się tam nie podoba? po pierwsze dobre słuchawki, po drugie dobry słuch, a po trzecie to głuchy by słyszał :* heh fajnie że ktoś mówi że mam czity dla mnie to komplement, tylko rośnie moja pewność siebie i poczucie, że jednak coś gram :* a i zobacz koleś mój profil steam :* a także profil na esl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 wytłumacz mi co to jest... zamiast kozaczyć... jak nikt nie stanie za mną i nie będziemy mieli pewności to dostaniesz UB nie martw się sprawa jest kontrowersyjna więc moja opinia tutaj nie wystarczy. Na podstawie moich domysłów nie chcę decydować sam teraz o tym czy dać ub czy nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 na ssach nic nie ma, jedynie widac jak jakis ziomek wbiega do budynku i widac jego noge... dema nie jestem wstanie obejrzec przez kolejne 2 dni wiec z tym sie wstrzymam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ces Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 sorry ile mam czekać?? jest tu ktoś odpowiedzialny? ub dawać przez 3 dni... zgroza. ile można oglądać demko i ssy? jest tu tylko 2 adminów? o czym to świadczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 pewności co do wh nie mam, ciężki przypadek nikt się wypowiedzieć nie chce, więc daję UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ces Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 ciężki przypadek? masz słuchawki? zobacz demo jeszcze raz i posłuchaj! nie wiem czemu robisz takie problemy na screenach nic nie ma, wrzucone zaraz po otrzymaniu. Ile ty w ogóle grasz? masz jakieś doświadczenie? grasz w lidze? bo jak się domyślam grasz tylko na wzrok, jednak ja gram też na słuch. Siedziałeś tyle na spec i obserwowałeś nagle jedna akcja ci się nie spodobała i robisz z igły widły, widać że grasz tylko FFA, bo brak Ci obeznania. Adminem byłam nie na jednym serwie:* gram też mixy i ligi esl i versusy na lanie też byłam nie jednym. mówiłam sprawdź mój profil ehhh. Szkoda słów. pozdrawiam :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 1. Skoro admin napisał, że UB to po kiego się nakręcasz? Twój wywód jest tutaj co najmniej zbędny. 2. Jedynym niepewnym momentem jest ten kiedy zaraz celuje w awke jakby dokładnie wiedziała, że tam jest. Mimo tej sytuacji niech zostanie UB. Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts