Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

[AMXX] ADMIN: 5517o0o zrobil Ci screena!

[AMXX] Data: 17/06/2012 - 12:49:44 | Serwer: War3FT [TheGames.PL][FastDL] @ pukawka.pl !

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans

[AMXBANS] Przyczyna: 'ss na forum.thegames.pl'

[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'

[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:20923116'

[AMXBANS] Twoje IP: '83.28.216.92'

[AMXBANS] ===============================================

[AMXX] Nick: Ces | IP: 83.28.216.92 SteamID: STEAM_0:1:20923116

ssy:

http://speedy.sh/3fM4Q/de-westwood0000.bmp

http://speedy.sh/D7H9y/de-westwood0001.bmp

http://speedy.sh/vhUAB/de-westwood0002.bmp

pozdrawiam admina który siedział poł godz i mnie obserwował, nice :*

Posted

heh człowieku co ci się tam nie podoba? po pierwsze dobre słuchawki, po drugie dobry słuch, a po trzecie to głuchy by słyszał :*

heh fajnie że ktoś mówi że mam czity dla mnie to komplement, tylko rośnie moja pewność siebie i poczucie, że jednak coś gram :*

a i zobacz koleś mój profil steam :* a także profil na esl :)

pozdrawiam

Posted

wytłumacz mi co to jest... zamiast kozaczyć... jak nikt nie stanie za mną i nie będziemy mieli pewności to dostaniesz UB nie martw się:) sprawa jest kontrowersyjna więc moja opinia tutaj nie wystarczy. Na podstawie moich domysłów nie chcę decydować sam teraz o tym czy dać ub czy nie.

Posted

na ssach nic nie ma, jedynie widac jak jakis ziomek wbiega do budynku i widac jego noge... dema nie jestem wstanie obejrzec przez kolejne 2 dni wiec z tym sie wstrzymam...

Posted

sorry ile mam czekać?? jest tu ktoś odpowiedzialny? ub dawać przez 3 dni... zgroza. ile można oglądać demko i ssy? jest tu tylko 2 adminów? o czym to świadczy...

Posted

ciężki przypadek? masz słuchawki? zobacz demo jeszcze raz i posłuchaj! nie wiem czemu robisz takie problemy na screenach nic nie ma, wrzucone zaraz po otrzymaniu. Ile ty w ogóle grasz? masz jakieś doświadczenie? grasz w lidze? bo jak się domyślam grasz tylko na wzrok, jednak ja gram też na słuch. Siedziałeś tyle na spec i obserwowałeś nagle jedna akcja ci się nie spodobała i robisz z igły widły, widać że grasz tylko FFA, bo brak Ci obeznania. Adminem byłam nie na jednym serwie:* gram też mixy i ligi esl i versusy na lanie też byłam nie jednym. mówiłam sprawdź mój profil ehhh. Szkoda słów.

pozdrawiam :*

Posted

1. Skoro admin napisał, że UB to po kiego się nakręcasz? Twój wywód jest tutaj co najmniej zbędny.

2. Jedynym niepewnym momentem jest ten kiedy zaraz celuje w awke jakby dokładnie wiedziała, że tam jest. Mimo tej sytuacji niech zostanie UB. Takie jest moje zdanie.