ShoocK^ Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Mam maly problem admin zrobil mi screeny MrDrops Chyba Z 5 i nie zapisalo mi ich na dysku poniewaz gram nie u sb i na windows vista gram. Prosze o ub lub cos innego do zrobienia. bo nie gram na cheatach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Nie da rady szukaj screenow. Niech Drops sie wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoocK^ Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Naprawde nieda rady ? ja tylko na tym serwie gram z kolegami Daniel moze potwierdzic sprawdzal mnie juz pare razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoocK^ Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 ehemmm. Patrzylem w C:\Program Files\Counter Strike 1.6 HD NonSteam niama tam cstrike_polish ani valve_polish to co mam robic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 wyszukac plikow z rozszerzeniem jpg w folderze z gra i je nam wstawic. A Daniela nie znam, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoocK^ Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Niestety nic Nie wyszukalo Tylko obrazki z mapa De_dust z widokiem z gory czyli co usuwac ? bo niewiem co mam teraz robic z tym wszystkim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ja moge tylko powiedziec ze kilka razy gralem z Schockiem, sprawdzalem go i nic nie mial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 W takim razie niech dostanie UB, będzie pod obserwacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 UB `close Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Co to za zamykacze i odbanowywacze jak sprawa nie wyjaśniona? po kiego grzyba ja to pisałem?: http://forum.thegames.pl/cs-opisy-porady/28296-jak-znalezc-ssy.html#post41507 muszą się znaleźć to nie ma siły. kiedyś miałem to samo co Ty, dostawałem bany i nikt nie potrafił pomóc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoocK^ Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Prosze oto moje Ssy Podziekowania Kieruje Do Gracza 5517o0o Bardzo Ci Dziekuje Przynajmniej Gracze Nie Beda Mnie Uwazali Za WuuuuuHaczaaaa. Mysle ze jak bede mial inne problemy to pomozesz mi je rozwiazac co ? Bardzo Duzo Mi Pomogles Jak Cos Bedziesz Potrzebowal pisz na PW Pomoge Jesli Uda Mi Sie. Dobra Koniec Tego Pisania i Oto Bezposredni Link Do Pobrania SSow. Prosze Moje SSy.rar Informacje: #Data otrzymania bana: 06/07/2012 #Godzina: 05:37:32 #Nick admina wręczającego:MrDrops #Nick gracza zbanowanego: ShoocK^ #Uzasadnienie bana:Wrzuc SSy Na Forum.TheGames.PL W Sumie Mam Już UB Ale na Czym Mi Zależy Prosze o Sprawdzenie I Napisanie "`Close " Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 przynajmniej byś wrzucił na imageshack.... nie mam zamiaru rejestrować się na każdą nową stronę którą sobie ktoś wymyśli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts