lof Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Data otrzymania kicka\bana: 9.07.2012r. Godzina: 21:00 Nick Admina wręczającego: NieObliczalny Uzasadnienie kicka\bana: ssy na forum Treść odwołania: Prosze o unbana Dowód uzasadniający odwołanie: http://imageshack.us/gal.php?id=spikx9Dc1NLe1uPSm6OWnOrYo9PZ2pU zabiłem kolesia Hs'em i ssy ogar troche co ? teraz bd grał na steam bo widze ze na ns wbije tylko i ban odrazu [AMXBANS] You have been banned from this server [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Reason: 'Czitujesz' [AMXBANS] Length: 'permanentnie' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '195.238.165.197' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 czysto UB `close Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 zabiłem kolesia Hs'em i ssy ogar troche co ? teraz bd grał na steam bo widze ze na ns wbije tylko i ban odrazu Mogłeś typa zabić nawet w piętę nie za bardzo mnie to obchodzi . Grałeś podejrzanie to i ssy dostałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts