zozo77 Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 Nick: [Na'Vi] ZoZo HS :3 Wiek: 19 Steam_ID: nie mam steam'a :< Staż w CS: około 1,5 Lat dopiero zarejestrowałem sie na forum, ponieważ nigdy się w to nie bawiłem tylko grałem. moje staty... hmmm nie jest żle częśto na + Od kiedy u Nas grasz - na tym serwie gram bardzo długo tu były moje początki, później przerwa i gram tu dalej. Powód ubiegania się o Admina: chciałbym mieć tu admina ze względu na cziterów którzy tu grają bardzo często sobie nie pogram bo jakiś koleś ma aima lub wh... Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: umiem być kulturalny i pomocny dla innych graczy, ze mną by było wesoło Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : jeśli chodzi o składki nie ma problemu... z dyszke moge dać co miesiąc byle by serwer szedł do przodu
paczek Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 Zamiast składki najpierw zainwestuj w steama. Jak zobaczymy że naprawde się starasz i w gametrackerze masz nabite godzin aktywnych wróć do tego tematu i przypomnij się.
zozo77 Posted March 2, 2014 Author Report Posted March 2, 2014 pomyśle o zakupie steama tylko na thegames jest cieżko grać bo ostatnio co wejde na serwer to jakies czity biegaja z aimem lub wh...
paczek Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Jakbys mial steama to moglbys zawolac dowolnego dostępnego admina który by to załatwił
Recommended Posts