abruger Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 [h=1]Na Admina:[/h] Tytuł tematu: Podanie o Admina TheGames.PL [DD2 | Inferno] @Pukawka.pl Nick: [MR]*BURGER*VIP[KMP] Wiek: 19 lat Steam_ID: Nie mam steama, ale myślę, że to nie problem Staż w CS: 1 rok Link ze statami z game tracker danego serweranp wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niegoa pod spodem masz "Image Banners - Get Code"i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code" Od kiedy u Nas grasz - U was gram już dosyć długo jakieś pół roku Powód ubiegania się o Admina: Zależy mi na tym serwerze tylko denerwuje mnie to jak ktoś gra z aimem czy z wh.Myśle, że mógłbym zrobić tu porządek. Na serwer wchodzę codziennie. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Jestem miły, kulturalny nie używam obraźliwych słów. Zależy mi na tym staram się o admina już długo Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) :Myślę, że z 15 zł mógł bym dać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts