Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Wnoszę skargę na administratora uwielbianego i kochanego przez nas wszystkich serwera BF2 TheGames [83.1.164.180:27015].

Sytuacja godna uwagi miała miejsce dziś ok. h 13:00 gdy grana była mapa fy_pool_day.

Odrodziłem się na otwartej przestrzeni przy kiblach na respie ts, Wrona prawdopodobnie przy pisuarach na respie ct. Od razu po rozpoczeciu rundy przesunąłem sie ku drzwiom toalety które zdążyły sie otworzyć, kliknąłem zoom x1 i strzeliłem w rzucającego którym okazał się szanowny admin Wrona.

Trafiłem go w łeb - polała sie krew - a ja po chwili ujrzałem kicka. ;]

Po ponownym wejsciu na serwer napisałem do "wrona czep się tramwaja" ponieważ byłem pewien, ze chodziło o ten niby strzał z respa który takowym nie był.

W nagrodę otrzymałem bana na 10 godzin za obrazę.

Edited by Tenshi
Fleszu się czepia mojego rzekomego błędu ortograficznego xD

Moim zdaniem kicka owszem dostałeś nie słusznie ale to nie jest od razu powód na to aby wbijac i sie do mnie pluc mogłeś się poprostu zapytac albo coś w tym stylu w końcu to był tylko kick;) a ban uważam że dostałeś słusznie tylko sorry że na tak długo chciał ci go dac na 4 godz ale niechcący za dużo razy nacisnołem 8 i wyszło 10 godz więc z mojej strony proszę o zdjęcie bana albo chociaż o jego skrócenie;)

Fajnie, że się w tym jednym zgadzamy.

Hm, nie plułem się. Ogólnie to się nie ślinie ani nie seplenię :)

Sorry, ze na tak długo? No wiesz, to serio była obraza.. Jakbym Cię chciał obrazić to bym napisał "#@$@!%!@@", a tego nie uczyniłem.

Myślę, że jak dostanę tego unbana to się dogadamy.