Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick: 4etik.mp3

* Steam_ID: STEAM_0:0:17795562

* Staż w CS: 5 - 6 lat z przerwami

* Datę rejestracji na forum: 13-07-10

* Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 20 - 24, zależy od tyg :)

* Powód ubiegania się o Admina: Często gram w porach: wczesnie rano, południe pod wieczor, dosc czesto zdarza sie ze nie ma admina, a na serwerze akurat znajduja sie cheaterzy... czesto probuje ich Votowac rzadko trafiaja sie ludzie rozgarnieci z druzyny wiec raczej to nie wychodzi, chciałbym pomoc w utrzymywaniu porzadku na serwerze

* Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Zna mnie zarowno wiekszosc adminow (np. Kreator, taczmajes czy Termal), jak i duza czesc osob grających (malysz, ynex,czikus,blancik, ozzzz, wrona i wiele wiele innych), praktycznie cała moja gra odbywa sie na ym serwerze, dość długo tu gram (swiadczy o tym moj rank, przed restaartem 9 po restarcie jak narazie trzymam sie 1 miejsca :D ) i wiem kto jak gra , dogaduje się z administracją, potrafie rozpoznać czitera. zachowuje sie kulturalnie i wg regulaminu, dostałem w całej mojej karierze raz bana na tym serwerze ale byl on nie uzasadniony i wszystko zostało cofniete

Posted

No potwierdzam to że to solidna postać na tym serwerze :) Dogadać się można i wogóle. A co do tego ranku to nie musi świadczyć o tym że masz dostać admina.. Widzę codziennie go na serwie i gra pare godzin dziennie więc mógłby pilnować porządku na BF2, ponieważ czasem brakuje admina na serwerze i trzeba wołać Pączka albo Termala , ew. Grześka.. Choć moje zdanie się nie liczy ale wypowiedziałem się przynajmniej :)

TAK