Mudzyn z afrika Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Chciałbym sie zapytac dlaczego w grze pisze mi że mam bana ,sprawdzam na stronie i nic . A wogóle dlaczego niby dostałem:confused: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Nie każdy to spotyka, nie każdego to dotyka, czy tych zdrowych jak ryba, czy tych na antybiotykach, dla wszystkich jest ta gra, choć nie wszyscy wiedzą jak, dobrze to rozegrać, z powodów podanych na tacy brać Osz kurwa mać, to nie żadna popisówa ty ty synek jak masz zmienne ip to zarzuc reseta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`fGs Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 a jak nie ma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 5, 2010 Report Share Posted August 5, 2010 fGs jeśli spamujesz w celu nabicia postów - by później złożyć podanie o uprawnienia - to nic z tego. a jeśli nie w tym celu to też nie spamuj staraj się pisać posty które coś znaczą lub wnoszą do wątku. I wybierz odpowiedni dział do tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts