Sev Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Wiem wiem uzylem bota do csa "SpeedHack" , lecz server tak mi sie spodobal i chcialbym pograc na nim. Bede reklamowal ten najlepszy server po innych serverach , ale prosze o unbana na nick "Sev" Bardzo przepraszam za to ze ludziom przeszkodzilem grac , lecz sie zmienie juz nigdy tego nie uzyje i tylko prosze o jedno prosze o Unban Prosze o pozytywne rozpatrzenie posta. Yours Sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Wzór podania http://forum.thegames.pl/thread834.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 A poza tym takie argumenty są śmieszne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 wiesz niby można by było w to uwierzyć ale to ze grałeś na nim przynajmniej 2 razy i to nie jednego dnia to trochę zaprzecza temu co mówisz ja jestem zdecydowanie przeciw nawet jeśli odwołanie będzie napisane według wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 (edited) Narek przestań spamować, edytuj posty jak masz zamiar coś dopisać. W ogóle nie wiem co sobie wyobrażasz, że unb. dostaniesz ? - heh Użyłeś bo nie mogłeś się pogodzić z tym ze nie umiesz grać. Ubiłeś kilka fragów na "sh" i morale wzrosły. Zamykam Edited August 7, 2010 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts