Narek81 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Hej Wpadłem na pomysł aby admini wrzucili tutaj swoje numery gg, i będzie możne ich jakby coś zawołać. Podoba się wam ?? Zgadzacie się admini?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Jeśli się większość adminów zgodzi, to nr gadu zostaną dołączone do podpisu w postach forum (w sygnaturze)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 ogolnie moloby byc ale wtedy moglaby zaistniec sytuacja typu : " za co kurwa mam bana ?" i spam -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Wtedy gdy ktoś nie powie kim jest i zacznie pisać wyzwiska czy coś w tym kierunku od razu możemy zablokować i być szczęśliwym. Gdy ktoś napisze kim jest a będzie wyzywać również blokujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 ja jestem za bo w sumie to gracze NS nie mają kontaktu z adminami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted August 8, 2010 Author Report Share Posted August 8, 2010 Własnie ja jestem graczem NS i spotkałem się z wieloma przypadkami cheaterów gdy adminów nie było na serwerze. Więc myślę że ten pomysł może wypalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts