Czarasss Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Czy ktoś może mi wyjaśnić za co mam tego bana??? Bardzo prosze o odpowiedz...
Ynex Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Ty, FleeSzzUuu on nie napisał, że to odwołanie ani skarga ;>... Tylko zapytał, jednak nie znam odpowiedzi bo nie wiem o co chodzi ...
paczek Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 za frajer dostales bana zaplacisz twarzowe to wjedziesz na server
Czarasss Posted August 9, 2010 Author Report Posted August 9, 2010 Jak nie widzisz to jest pytanie... jak mam sie odwolywac lub cokolwiek skoro nawet nie wiem dlaczego mam bana??? Na ban liście jest tylko ban za reklame ktory juz dawno wygasl wiec nie rozumiem o co chodzi... Prosze o unbana...
FleeSzzUuu Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Nie, nie widzę bo nie rozróżniam pytania od odwołania. To powiedz mi jeszcze (uwaga podchwytliwe pytanie) od kiedy perm wygasa. Jeśli mi na to odpowiesz masz unb z miejsca.
Raca Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 To powiedz mi jeszcze (uwaga podchwytliwe pytanie) od kiedy perm wygasa. Hahahaha, nie mogę Koleś, nie żal się, tylko składaj albo skargę albo odwołanie. Nie rozumiesz tego?
Recommended Posts