Narek81 Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Hejka chciałbym aby ktoś zrobił liste adminów. Żeby wiedział jakby co do kogo się zwracać. Nie znam wszystkich adminów. Chodzi mi o adminów na The Games BF2 tych co mogą banować itp . Czekam na odp...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Oj wydaje mi się że to nie takie proste, może nie każdy admin chce być publicznie rozpoznawalny przez graczy. Najlepiej graj więcej na servie to admini sami się będą ujawniać tak ja kiedyś pisałem że ich niema a nawet pisałem swoje 2 podania za które teraz się wstydzę i żal mi samego siebie za tamtą akcje ale teraz jak gram już prawie 2 miesiące to znam wszystkich adminów a jak ostatnio zrobiłem sobie przerwę i wakacje ( trochę na mazurach trochę nad morzem a trochę w bułgari ) to admini sie raczej nie zmienili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Wystarczy wejsc na banliste kliknac w szukaj bana > od admina> i rozwinac liste osob ktore sa lub byli adminami nic trudnego. a liste moznaby zrobic bo jak ktos czituje to raczej nie zaklada konta na forum. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Tylko że to nie działa - strona nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) skoro Tacz pisze ze to nienaganny pomysł to proszę bardzo: One shot, one kill, what´s the FleeSzzUuu TaczMajEs Mteuszk Grz3s!3k maciaS 37 Malysz QuickShoot Kr3aToR `Koszmar Ynex Raca AngelofDarkness Blancik BanY I po co Ci to bylo .! Jak widać admów jest tu całkiem sporo bo aż 15 i zawsze minimum jeden z nich w grze lub na steam. Jeżeli o kimś zapomniałem to sorry i go dopiszcie a jak ktoś stracił adma to zmieńcie Edited December 19, 2010 by I po co Ci to bylo .! No i również ja :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 Dzięki Borsuk. Nie wiedziałem o tym że są tacy gracze jak Wienzien 37 AngelofDarkness i że są adminami Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Wienzien i 37 to ta sama i jedna osoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Borsuk..i tak to nie kompletna lista )) ale dobrze..niech tak pozostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 KurdeMać nie ma tam cb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts