SuperSajyan Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 * Nazwa forumowego konta uzytkownika kandydujacego: SuperSajyan * Staly Nick z Serwera: SuperSajyan * Ilość czasu spedzanego na grze w CSa: teraz do 10 godz * Staz w CSie: 3,5 lat * Wiek: 16l at * Miejsce zamieszkania: Łódz * Data rejestracji na forum: 06-27-2009 * Ilość czasu spedzanego na forum: 24/7 * Dlaczego chce zostac Adminem: Czesto jak jestem na serwerze to nie widuje Admina ale wiem że to się może zmienić * Moje wady: Mam chwilowo malo postow ale nadrabiam * Czy znam zasady panujace w grze: Znam zasady i Kary Jak chce grac uwas to chce je znac Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSajyan Posted June 29, 2009 Author Report Share Posted June 29, 2009 Odświerzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 pytanie: Kiedy ostanio grałeś na War3ft? Kiedy ostatnio byłeś na forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolp Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 (edited) Avaj Dorzuć jeszcze jedno pytanie Czego nie ten wzór? DEN - dostałeś warna za spam Edited July 25, 2009 by DEN Powód otrzymania ostrzeżenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts