Jump to content
TheGames.PL More than games

Skarga na Race

Recommended Posts

No to ja ci powiem moronie, że kicka dostałeś za podpowiedzi. Na mapie de_rats_1337. Byłem w TT na lodówce, ty byłeś w CT i już nie żyłeś. Co robiłeś? Podpowiadałeś.

Więc dostałeś kicka, wróciłeś i zacząłeś się siepać, jak głupi cep, więc wyrwałeś bana.

A te twoje jebnięte teorie o medalu i że jestem dzieckiem wsadź se głęboko w czarny rów, zaciśnij dupe i pomyśl zanim coś zrobisz.

spokojnie, na pewno specjalnie Cię nie dał Ci kick'a za nic.

Mógł przypadkiem kliknąć w Twój nr.

Może zdarzyło Ci się przekląć albo coś, poczekajmy na Race. Wyjaśnimy sobie.

Widzę że mnie uprzedził ;)

Czyli tak jak myślałem, coś zrobiłeś. To nie miej pretensji o to, bo jako upomnienie dostałeś kick a że wszedłeś po upomnieniu i zacząłeś robić problem to nie nasza wina

Edited by FleeSzzUuu

Grałem dzisiaj właśnie gdy to się wydarzyło.

Kageyoshi podpowiadał na mapie de_rats_1337 , dokładnie pamiętam że mówił (gdy już nie żył) że ktoś z CT był na półce a ktoś z TT podkładał bombę i podpowiedział temu z TT że na półce siedzi ktoś z CT.

Więc Kageyoshi nie pluj się bo nie masz racji :P

Raca nie popełnił błędu :P

Synek, ty się nie pluj bo ekran obślinisz. Dorastać nie muszę, chyba raczej musisz zrobić to ty. Zacznij najlepiej od 3 klasy szk. podstawowej, bo chyba tam ta "prawdziwa" nauka się zaczyna. Myślisz, że ja sobie siedzę na serwerze i czekam na moment w którym ktoś coś przewini, po czym daję mu kicka/bana, robię screen'a, zapisuję go na kompie. drukuję i wieszam na ścianie nad łóżkiem jako trofeum banów? Dostajesz bana - był powód. Jeśli nie, to zostajesz odbanowany. Przez banmenu zawsze można złą cyferkę wcisnąć, jak to zrobiłem dzisiaj. Zamiast Ciebie dostał kicka inny gracz, po czym wrócił i grzecznie zapytał za co kick, więc odpowiedziałem że się pomyliłem i odpowiedział, że nic się nie stało i grał dalej. Zazwyczaj takie BMW (czyt. BezMózgoWce) jak Ty latają po forach i się skarżą. Jak im się wyjaśni, świadek potwierdzi to i tak swoją rację mają.

Dostałeś bana, ja nie chcę żeby był zdjęty. Zastanów się nad tym co robisz, piszesz, mówisz i jak się zachowujesz, wróć i graj na serwerze.

Wiedz, że naprawdę .. admini nie dają bana bez powodu.