Przeznaczenie Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 Nie wiem gdzie założyć ten temat to założę tutaj chciałbym wstawić najnowsze mapki na serwer Nazwy: Cs_forteca de_Fabryka_dust pl_willa oto link do pobrania http://www.wrzucaj.com/209067 Prosił bym o najszybsze wstawienie bo na serwie są tylko podstawowe mapki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Najpierw trzeba rozstrzygnąć czy będą nowe mapki na jakimś serwerze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Piszę to w tym temacie. Ucinając wszelkie pytania i prośby co do nowych map. Nowych map na razie nie będzie ja jestem zdania ze większość ludzi ceni sobie właśnie standardy niż nowe wynalazki. i mało jest serwerów tylko ze standardowymi mapami. Skończyłem, każdy nowy temat w sprawie map będzie usunięty a założyciel dostanie ostrzeżenie. P.S. chciałbym wstawić najnowsze mapki na serwer - to sobie wstaw Edited September 1, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts