gibki Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 * Data otrzymania kicka\bana:01.09.2010 * Nick Admina wręczającego: nie mam pojecia * Nick Gracza zbanowanego: 999 nu beter satan * Uzasadnienie kicka\bana:"wh" * Treść odwołania:prosze o ogladniecie ss i szybie odbanowanie * Dowód uzasadniający odwołanie: http://img28.imageshack.us/gal.php?g=denuke0002gu.png
FleeSzzUuu Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) no i wg mnie te screeny sa beznadziejne bo nie ma jak pokazac czy widzisz przez sciany... Twoje słowa w innym odwołaniu, według mnie też tutaj są na respie, też nie mogę stwierdzić czy masz wh. Wejdź na ban listę to będziesz wiedział od kogo dostałeś bana. A czy unban się należy to się okaże. Edited September 1, 2010 by FleeSzzUuu
gibki Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 a dlaczego sie nie nalezy ? chyba widzisz po screenach ze nic nie mam a ban nalozony przez Malysz'a fleszu a Ty nie z inviolable ? mam konto steam od 2004 roku i na bl jeszcze nie wyladowalem -.-
FleeSzzUuu Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 edytuj posty, proszę, nie pisz jeden pod drugim. ja nie powiedziałem że nie, tylko powiedziałem że Twoje ss są również na respie. daj steam id albo podaj link do stronki profilowej na steam
gibki Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 zwroc uwage na to ze 2 i 3 ss pokazuje ze nie mam wh bo na drugim jest 2 typa jeden biegnie na -> na dwor a na drugim ss zostal tylko jeden czyli tamtem musialbyc gdzies za busem
FleeSzzUuu Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ja wszystko widzę ;] spokojnie nie powiedziałem konkretnie ze masz wh więc spokojnie... Czekamy na admina banującego.
gibki Posted September 4, 2010 Author Report Posted September 4, 2010 (edited) ban jest nadal -.- DOSTANE TEGO UB ?;O Edited September 4, 2010 by gibki
Recommended Posts