Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Administrator slapuje mnie na poczatku każdej rundy [z 6 takowych było] do 1hp po czym glupio sie cieszy jakby to bylo fajne :)

Wcześniej dał mi bana, na 5minut co prawda, za to, że usuwałem jego komentarze na nk :confused:

Chore..? Też tak mi się wydaje :)

Poza tym, znów na serwerze zaczęto wyzywać od pedałów. Jak mnie pamięć nie myli, to całkiem niedawno było o tym dość głośno, gdy na banliście każdy powód brzmiał: "wypi*** pedale" bądź "pedał"

Tak bardzo chcesz paczek..? Też brałeś w tym udział. Nie chciało mi się dopisywać.

Edited by Tenshi
paczek zazdrosny.

Rozjebałeś mnie :)

Bana owszem dostałeś, obiecałem ci to na nk.

Od pedałów to ty mnie i tacza wyzywałeś na serwerze, za to były slapy.

To że jesteś pantofel i nie chcesz żeby twoja dziewczyna widziała komentarze to nie moja wina.

Sup3r ES! : reggeaboys ma wh banuj go

ADMIN: kick Lucek

Tenshi : ped

Tenshi : normalnie pedaly ,

ADMIN: slap Tenshi with 129 damage

Tenshi : peda

Raca : nie ladnie wyzywac

zbir! dropped

zbir! has left the game

Tenshi : ciota

No i właśnie widać, kto wyzywa. Pierwszy slap był dla jaj, później już za wyzywanie.

Powiem tak, wyzwiesz jeszcze raz a dostaniesz bana, jak każdy inny.

Na dodatek:

Tenshi: teraz wypierdolisz jakiegos geja z serwera, bo slota nie amm

Tenshi: mam*

Ja byłem świadkiem tego że prawdopodobnie Raca slapował do 1hp.. Kiedy go zapytałem dlaczego go slapuje odpowiedzial: "Bo to pedał". No raczej chore...

Ty mnie ozzzz, nie myl z Taczem, ja nic nie mówiłem dlaczego dostaje te slapy, jeśli chcesz pomóc koledze to znajdź inny sposób.

Edited by Raca

Ale za to ze cos Ci zrobił na nk nie ma prawa normalnie grac?! Nie wiem kto mi odpowiedzial na to pytanie bo bylo 3 adminow. Ale skoro to Ty slapowales to wydawalo mi sie ze Ty odpowiedziales.

No to po chuj piszesz jak nie wiesz? Nie myśl bo ci najwyraźniej nie wychodzi.

Zresztą, jak nie wiesz co i jak to się nie wypowiadaj, ok?

Według mnie nie ma o co się kłócić założe się, że po prostu się droczyliście i sprawy poszły za daleko. Raca zbanowal Cię na 5min - nic wielkiego. Oczywiście z innej perspektywy moim zdaniem to niedopuszczalne, bo niby za co? Co do wyzywania racy od pedałow czy tego czy Ty jego Tenshi wyzywałeś nie mogę się wypowiedzieć, nie było mnie przy tym. Owszem Raca czasami nazwie kogoś pedałem ale zwykle odczuwam w tym żart, nie wiem jak inni

Nie mówię tutaj tylko o tym, że Raca wyzywa, bo nie wiem czy widziałem coś takiego.

Inni na pewno, nie zapamiętuje wszystkich nicków, ale pedał w say rzuca sie w oczy.

Co do cytatów zamieszczonych przez Racę, ku woli ścisłości, może i tak pisałem.. wolę ss'y na przyszłość.

I jeszcze jedno, jeśli chodzi o banowanie i slapowanie od Racy.

Raca aka JohnyKiller? Tylko Dżony był tak dokładny i pamiętliwy.

Całkowicie nie kapuje, dlaczego za usuwanie na nk komentarzy dostałem tutaj bana :cool:

Może jeszcze jednego zarobię? :confused:

Tenshi, nie wciągaj w ten temat osób trzecich, chcesz rozgłos zrobić to idź do telewizji i się wyżal u Drzyzgi. Jak szukasz sprzymierzeńców to szukaj dalej ale wśród osób które przy tym były i mogą coś wnieść do tematu a nie samo "wydawało mi się".

Jak złożyłeś skargę na Johnego to myślałem, że w pewnym sensie masz rację .. a tu widzę, że jesteś jakimś lamusem co siedzi przed cs'em i mu się nic nie podoba, serwer jest 4fun. Jak chcesz grać dla skilla to idź na inny serwer.

Zachowujesz się jak moja sąsiadka z Polski, pani Bardadynka .. co nic się jej nie podobało i latała po ludziach obgadywać innych.

Zresztą myślisz że jak ja wyrwę bana czy slaya czy cokolwiek to siedzę nabuzowany jak jakaś bomba?

Wczoraj taczu dał mi bana i straciłem złoto, nie wkuwiłem się powiedziałem że się zemszczę i tyle, nie zna dnia ani godziny. Wiem, że zrobił to dla jaj, więc po co się złościć?

Edited by Raca

Luzik Raca.

Nie pierwszy, nie ostatni serwer jeśli tak o mnie mówisz i myślisz. :)

Chętnie zmienię klimat na coś z wyższym skillem, niż poolday rozgrywany na odznakach z krowy i szota :down:

Tak w ogóle, daleko mi do dziecka neo. Zobacz ile gram godzin, później o tym mów. Wchodzę pograć od czasu do czasu.

Nic nie wyjaśnione.

Do zamknięcia.

• 1 month later...

Nazywając kogoś "szczurem" lepiej najpierw go poznaj. Szczura, bardziej przypominasz ty, nie tylko z wyglądu ale i z zachowania. Kto normalny, reaguje z fochą i skargami na żarty? W dodatku nie wiedziałeś, że nie tylko ja cię slapowałem a to na mnie skargę złożyłeś. Jesteś debilus pospolitus.

Nie chciałeś komentarzy? Trzeba było pisać PW, dalibyśmy spokój. Dostałeś bana na 5min, jak obiecałem, ja obietnic dotrzymuję, za to się wkurwiłeś. Dlaczego? - Nie wiem, może po prostu jesteś jakimś nolifem który nie usiedzi na dupie i nie odczeka 5min. Co zrobiłeś później? - Straszyłeś na steamie skargą, ja będąc człowiekiem który ma wyjebane powiedziałem żebyś pisał. Napisałeś. Lecz na tym się nie skończyło. Zacząłeś mieszać chyba wszystkich znajomych w temat pisząc do nich "Wypowiedz się w temacie", jak do Netro, którego w ogóle na serwerze nie było i nie wiedział ocb -> więc po takim zachowaniu, uwierz mi, jedynie ciebie można nazwać szczurem. Jesteś pierdolonym świrem co chyba świata poza CS'em nie widzi. Wyjdź na dwór, zagraj w piłkę, napij się piwa z kolegami, o ile takich posiadasz. Jeśli to nic nie zmieni, weź kamien, jebnij nim w całej siły w ten swój głupi kaczy łeb i zaoszczędź czasu na odpowiedzi innym.

Więc, jak sam napisałeś. Zmień serwer i nie wracaj. Po chuj tutaj wracasz jak ci sie nie podoba? Dla mnie jesteś frajer i tyle.

Pozdrawiam cie ?555412931 tenshi