AngeL Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 # Tytuł Tematu: Odwolanie od bana # Data otrzymania kicka\bana: 10.09.2010 okolo godz. 17:30 # Nick Admina wręczającego: Koszmar # Nick Gracza zbanowanego angeL # Treść odwołania: Koszmar powiedzial ze mialem aktywnego bana po sprawie z malyszem. Nic a nic o tym nie wiedzialem , widoczny noob podszywajacy sie ... prawde mowiac wkurzyl mnie. # Dowód uzasadniający odwołanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Wyjaśnione do zamkniecia Edited September 10, 2010 by Koszmar11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeL Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 E koszmar zaszlo male nieporozumienie 2 slowami mam neo ^ wiec ip zmienne , Jakis gosc cheatowal na swoim ip i teraz ja akurat mam jego , moze wejde na non steama na serwa , zbanujesz mnie i rozlacze neo i zobaczysz ^ ze mam zmienne Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 było tak: Był aktywny ban na twoim nicku (MrDrops). Grzecznie cie zbanowałem i poprosiłem abyś wyjaśnił sprawe bana z adminem który go wręczył (Malysz). Ale tobie widocznie wydawało się, że ban Ciebie nie obowiązuje i wchodziłeś na server(zmieniłeś nick i myślałeś że jestes nieuchwytny?). Tyle mam do powiedzenia... 1. MrDrops to mój nick. 2. Ktoś się pode mnie podszywa i nie mogę wejść na serwa, bo mam bana. 3. Pogubiłem się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeL Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 Tak z pewnoscia ... Cheatowales na swoim stalym ip , ja mam neo i akurat mam teraz twoje i przez cb nie moge wejsc JA na serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 taa cheatować na stałym ip i przez to stracić 19 odznak ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Do zamkniecia. Wyjaśnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts