Narek81 Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Hejka Mój brat Kapero grał dzisiaj i dostał bana o powodzie Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Nigdy jeszcze nie miał bana na tym servie. a więc : - Data otrzymania kicka\bana: 25-09-2010 - Godzina: 18:39 - Nick Admina wręczającego :37 (Netro) - Nick Gracza zbanowanego: Kapero - Uzasadnienie kicka\bana:Nigdy on nie miał bana - Proszę o szybkie odbanowanie go ,nigdy on nie miał bana , mam nadzieje że to pomyłka. - Niestety tekstu z konsoli nie mam Czekam na odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 pomyłka z mojej strony, koleś o podobnym nicku grał niedawno na wh i go banował. Prosze o ub dla tego gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 ub grajcie chlopaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts