Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Data:18-09-2010

Godzina:13:59

Nick Admina wręczającego:Kr3aToR (Kr3aToR)

Nick Gracza zbanowanego:No Swear

Uzasadnienie bana:WallHack... i dalej niewiem co napisac :/

Treść odwołania: W tych godzinach moj brat gral i nie wiem czy gral na WallHacku ale bardzo mi zalezy na tym nicku i przepraszam.

Dowód uzasadniający odwołanie: to jest ss kiedy moj brat dostal bana http://img844.imageshack.us/i/dekabul0002m.png/ i

Wrzuc screeny na www.forum.thegames.pl to napisal admin.

Adminem nie jestem, ale może coś powiem:

1. Trochę późno odwołanie napisane - czyżby cię nie było?

2. Omijanie banów:

Data Gracz Admin Powód Czas

26-09-10 No Swear 37 Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

26-09-10 No Swear 37 wypeirdalaj kurwa Na zawsze

25-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

24-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

24-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

22-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

21-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

21-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze

18-09-10 No Swear QuickShoot miales bana Na zawsze

Niech Kr3aToR się wypowie.

Ostatnio oglądałem Mam Talent

~Jestem na NIE :).

*Dlaczego?

!Bo wchodzisz na aktywnym banie.

A tak na serio, kolego no weź się zastanów, 8 dni po banie piszesz odwołanie (max jest 3 dni od dnia zbanowania) w dodatku wchodzisz na aktywnym banie i prosisz o ub... Szczerze to Thermi powinien dać ostateczny "wyrok" aczkolwiek byłbym na tym by ban został.

^Pozdrawiam Ynex.

Edited by Ynex

Hmm.. kolego... Pytałeś mnie co musisz zrobić żeby dostać ub. Więc szczegółowo ci to opisałem... Nie zrobiłeś tego bo najpierw wchodziłeś na aktywnym banie... Chciałeś sobie pograć. Później nie wrzuciłeś wszystkich tylko jednego ss. (na wrzucenie tak jak ynex napisał jest 3 dni) Więc.. tak jak ynex;]

Pozdrawiam.