No Swear Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Data:18-09-2010 Godzina:13:59 Nick Admina wręczającego:Kr3aToR (Kr3aToR) Nick Gracza zbanowanego:No Swear Uzasadnienie bana:WallHack... i dalej niewiem co napisac :/ Treść odwołania: W tych godzinach moj brat gral i nie wiem czy gral na WallHacku ale bardzo mi zalezy na tym nicku i przepraszam. Dowód uzasadniający odwołanie: to jest ss kiedy moj brat dostal bana http://img844.imageshack.us/i/dekabul0002m.png/ i Wrzuc screeny na www.forum.thegames.pl to napisal admin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Hmm... chyba zrobilem ci wiecej ss? Proszę wrzuć wszystkie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Swear Posted September 26, 2010 Author Report Share Posted September 26, 2010 http://img834.imageshack.us/i/dekabul0001ij.png/ i http://img826.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img826/8664/dekabul0000cj.png&via=mupload&email=sasuke211@onet.pl prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Adminem nie jestem, ale może coś powiem: 1. Trochę późno odwołanie napisane - czyżby cię nie było? 2. Omijanie banów: Data Gracz Admin Powód Czas 26-09-10 No Swear 37 Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 26-09-10 No Swear 37 wypeirdalaj kurwa Na zawsze 25-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 24-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 24-09-10 No Swear Blancik Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 22-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 21-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 21-09-10 No Swear Kr3aToR Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 18-09-10 No Swear QuickShoot miales bana Na zawsze Niech Kr3aToR się wypowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 (edited) Ostatnio oglądałem Mam Talent ~Jestem na NIE . *Dlaczego? !Bo wchodzisz na aktywnym banie. A tak na serio, kolego no weź się zastanów, 8 dni po banie piszesz odwołanie (max jest 3 dni od dnia zbanowania) w dodatku wchodzisz na aktywnym banie i prosisz o ub... Szczerze to Thermi powinien dać ostateczny "wyrok" aczkolwiek byłbym na tym by ban został. ^Pozdrawiam Ynex. Edited September 26, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Wbijasz na serva na aktywnym banie ciągle i jeszcze na servie mi piszesz, żebym przeczytał Twój temat? po co... ośmieszasz się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Hmm.. kolego... Pytałeś mnie co musisz zrobić żeby dostać ub. Więc szczegółowo ci to opisałem... Nie zrobiłeś tego bo najpierw wchodziłeś na aktywnym banie... Chciałeś sobie pograć. Później nie wrzuciłeś wszystkich tylko jednego ss. (na wrzucenie tak jak ynex napisał jest 3 dni) Więc.. tak jak ynex;] Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Swear Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 Spoko .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts