Rybu- Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Miałem bana. Sprawę wyjaśniłem. Dostałem ub od Ynex. Hulkster to potwierdził. Wszystko git, ładnie. Aż wkońcu wszedł do gry 37 i mi dał bana i napisał ze :"miałem bana". Nie wiedzial ze dostalem ub. Powiedzialem mu o tym i powiedzial ze moge grac. Dzisiaj Grz3s!3k dal mi bana i napisal to samo co 37 ja mu mowie zeby wszedł na forum zobaczył ze dostałem ub to on nie odpisuje. Może ktoś to wyjaśnić i usunąć mi te bany od 37 i Grz3ska.Żeby wszystko było dobrze? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Po pierwsze, jeśli dostałeś bana to po co ponownie wchodziłeś? Żeby wyjaśnić? - Trzeba było wejść od razu na forum. Po drugie, podanie o ub nie jest właściwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 sorki ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich UB więc jeśli widzę ze na BL jest aktywny ban to dla mnie on jest i koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Tytuł Tematu: Proszę o UB Data wydarzenia: 28:09:2010 Godzina wydarzenia: 19:25 Nick gracza oskarżonego: Rybu$ Nick Admina wręczającego bana: Grz3s!3k Przedmiot skargi:Dostałem bana od Grz3s!3k który napisał : "Miałeś bana" tego bana dostałem od 37 ponieważ nie wiedział, że dostałem już UB. Czy mógłby ktoś wyjaśnić tą sprawę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Raca, bez przesady. Niech ktoś z dostępem do ban listy ( fleszy, thermal ) usunie mu te bany i po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Dobra, bany zdjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts