Fr@gomenI Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 * Tytuł tematu: Podanie o Admina TheGames BF2 [4fun]* * Nick: Fr@gomenI |<nosound> * Wiek: 16 * Steam_ID: STEAM_0:1:32642530 * Staż w CS: 2 lata * Datę rejestracji na forum: 31-07-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Około 30, ale ta liczba zmienia się. * Powód ubiegania się o Admina: 1.Gram długo serwerze BF2 . 2.Sporo cziterów * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Informuje adminów o cziterach. Staram się zwracać uwagę graczom na przeklinanie. Utrzymuje dobre stosunki z graczami.
NetroMike Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Ja jestem na nie, przynajmniej do czasu, dlaczego ? 1. Mała aktywność na forum 2. Mało Cię znam jak i pewnie inni admini też 3. W ciągu tygodnia na bank nie grasz 30h, byś musiał gracz 4h dziennie, a ja Cię widzę może jedną godzinę na dwa dni
Fr@gomenI Posted October 3, 2010 Author Report Posted October 3, 2010 Ale wliczam w to weekendy gdzie naprawdę długo siedzę oraz jestem na serwerze tez po północy gdzie wtedy mało ludzi gra.
Raca Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Jestem na nie, z tego co wiem to żaden admin Cię nie zna..
Ynex Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Jestem na nie, 4 posty, mało grasz na serverze, słabo Cie kojarzę ale kojarzę. Jest dużo adminów na czas teraźniejszy, prawie cały czas jakiś admin siedzi na serverze, wielu mówi tak jak Ty a w rezultacie nie dzieję się takowo.
Qu!ck.-hoOt Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 3 razy nie, Dziękujemy! (W sumie 4 ja też) a) W sumie to samo co inni (po co pisać nie?)
blancik Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 No ja ogólnie znam Fragomeniego to dobry bokser A ten co chce dostać admina na naszym serwie to też znany gracz. Mogę zapewnić że gra na serwie i gdyby nie ta mała aktywność na forum i ta ilość postów to byłbym na TAK popracuj jeszcze trochę a będę na pozytyw pozdrawiam Blancik.
Kr3aToR Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 Jako tako cie znam ; ] Ale i tak NIE 1. Za mało grasz ; ] Pozdrawiam.
Recommended Posts