Narek81 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Hejka. Mam taki problem gry włączam steama to za każdym razem wyskakuje mi brak połączenia steam przez co nie mogę pisać do znajomych , grać itp. Mam router TP-LINK i neostrade 6 mb/s. Proszę o pomoc ;P Będę grał na NS ale nie banujcie mnie plis Mój brat Kapero już dostał bana od Racy ale się nie podszywał. Plis o pomoc czekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 O takich rzeczach informować na forum! Raz widzę że grasz na Steam a później gra Twój brat a teraz brat na NS, to skąd ja mogę wiedzieć? Co do błędu to sprawdź Firewall'a. Ban zdjęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted October 7, 2010 Author Report Share Posted October 7, 2010 Mam pomysł. Po prostu spytaj się np. jak będzie grał Kapero jaki jego brat ma nick w cs`ie (czyli ja). I na odwrót... I po kłopocie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts